Çölyak hastalarına “aşçılık” eğitimi

Çölyak hastalarına “aşçılık” eğitimi Gaziantep Çölyak Derneği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) iş birliğinde “Glutensiz Yaşam Aileleri” için uygulanan eğitim projesi kapsamında aşçılık eğitimi düzenlendi.

Mutfak Sanatlari Egitim Merkezi’nde (MUSEM ) Glutensiz Şef olarak tanınan Süleyman Engin önderliğinde 8 gün devam edecek etkinlikte, çölyak hastaları kekten, çorbaya sevdikleri yemeklerin püf noktalarını öğrenecek.

 

Gaziantep Çölyak Derneği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) iş birliğinde “Glutensiz Yaşam Aileleri” için uygulanan eğitim projesi kapsamında aşçılık eğitimi düzenlendi. Mutfak Sanatlari Egitim Merkezi’nde (MUSEM ) Glutensiz Şef olarak tanınan Süleyman Engin önderliğinde 8 gün devam edecek etkinlikte, çölyak hastaları kekten, çorbaya sevdikleri yemeklerin püf noktalarını öğrenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir